Хіти тижня. Путін "ввів": Названо зарплати на окупованому Донбасі

На окупованому Донбасі люди отримують в 2-3 рази менше зарплату, ніж на території, підконтрольній Україні. Про це повідомив один із жителів ОРДЛО, пише TJournal, зазначають Патріоти України.

Наразі курс рубля 39 копійок. Наприклад, зарплати в окупованому бойовиками місті Алчевськ складають від 6 до 20 тисяч рублів – це становить від 2 до 7 тисяч гривень.

Якщо взяти зарплату працівника на заводі в залежності від спеціальності і кваліфікації, то, наприклад, на Алчевському металургійному комбінаті такий працівник отримує від 12 тисяч до 20 тисяч рублів.

Охоронець і продавчиня в алчевському магазині за місяць отримують маленьку зарплату, а саме 7-8 тисяч рублів за два тижні роботи.

Кухар в Алчевську отримує близько 400 рублів (137 гривень) за одну зміну, бариста – в середньому за 15 днів отримує 7500 рублів (2580 гривень) плюс чайові.

Зарплати таксистів і вчителів - однакові, за місяць роботи вони отримують від 7 до 10 тисяч рублів.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...