Хіти тижня. Путін знову заборонить підданим Анталію? Турецькі війська в Сирії розстріляли російський військовий конвой

Поранення отримали щонайменше шестеро людей.

Прикордонний перехід Дарбасійя на північному заході Сирії піддався артилерійському обстрілу з боку Туреччини. Про це повідомили сирійські та прокурдські ЗМІ, передають Патріоти України.

За даними телеканалу Ikhbariya, обстріл був здійснений під час проходу колони російської військової поліції, поранення отримали щонайменше шестеро людей.
Повідомляється також, що поруч з групою розірвався снаряд, випущений з позицій турецьких сил. Джерела посилаються на відео, на якому обстрілу піддається група російськомовних військових. Цю інформацію підтверджують телеканал Kurdistan24 в своєму Twitter і агентство NPA. За їхніми відомостями, після інциденту турецькі військові зв'язалися зі своїми російськими колегами.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...