Хіти тижня. Путінські пропаганд*ни знайшли "український слід" в авіакатастрофі російського літака у Москві

Пропагандистські видання в Росії назвали відеозапис зі сміхом і жартами диспетчерів в аеропорту Шереметьєво в Москві під час посадки палаючого борту Sukhoi Superjet 100 інформаційною атакою, яку підтримують українські видання.

Про це повідомило одне з провідних пропагандистських видань Росії Russia Today в Telegram, передають Патріоти України.

Видання посилалося на результати дослідження аналітиків компанії "Крібрум" - російської системи моніторингу соціальних мереж, яка згідно з описом "автоматично визначає емоційне забарвлення висловлювань" в мережі інтернет.

"Відео з "диспетчерами, що сміються" в Шереметьєво планомірно і штучно вкидали сітки Навального і українські тролі", - відзначають в RT.

При цьому російські пропагандисти поставили під сумнів, що сміялися в кадрі саме диспетчери і вказали на плутанину з першоджерелом відео.

У RT припустили, що відео зі сміхом диспетчерів під час катастрофи в Шереметьєво є цілеспрямованою атакою, що фінансується з-за кордону.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...