Хіти тижня. "Путин имеет шикарную возможность парализовать Зеленского", - Арестович (відео)

Хазяїн Кремля має намір спровокувати Володимира Зеленського на прямі переговори і перемогти.

Олексій Арестович. Фото: соцмережі.

Військовий експерт Олексій Арестович вважає, що лідер Російської Федерації Володимир Путін може нанести удар по Володимиру Зеленському в площині зовнішньої політики, передають Патріоти України.

"Путин имеет шикарную возможность парализовать Зеленского самого по себе. То есть сейчас начнется массовая раздача паспортов, например. Паспорта же можно раздавать со скоростью три паспорта на год, а можно выдавать 300 тысяч в день. Это же российский авторитарный режим - как прикажут, так и выдадут", - заявив експерт Олексій Арестович.

За його словами, лідер Кремля має намір спровокувати Володимира Зеленського на прямі переговори і перемогти. "Но если он начнет быстро раздавать паспорта, а потом угрожать например признанием независимости, а затем угрожать принятием в состав России ... Что вполне возможно на примере Грузии и Абхазии, как мы видим ... Тогда Зеленский будет парализован, чисто внешнеполитически будет не успевать обрабатывать правой рукой вопросы, которые непосредственно касаются национальной безопасности, а левой еще как-то моделировать выборы в парламент", - пояснює Арестович.

Також Арестович, впевнений, що якщо Путін почне ряд серйозних ініціатив і тиск на Зеленського, як на Верховного головнокомандувача, то "він може зовсім заплутатися в цій ситуації".

Перетворили на брухт: З’явилося відео першого ураження російської РЛС "Ястреб-АВ" на Донеччині

вівторок, 16 квітень 2024, 10:54

У мережі з’явилося відео, як українські військові вперше уразили новітній російський комплекс артилерійської розвідки 1К148 "Ястреб-АВ", передають Патріоти України. Це сталося у травні 2023 року на тимчасово окупованій території Донецької області. Віде...

У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...