Хіти тижня. Радісна капітуляція: На Зеленського накинулися в мережі за здачу Донбасу

Користувачі соцмереж висловили хвилю обурення через нещодавне відеозвернення президента Володимира Зеленського щодо розведення сил у Станиці Луганській Луганської області. Відповідні коментарі з’явилися під відео Зеленського у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, українці висловили своє незадоволення та гнів через його вислови про так зване "заморожування конфлікту" та "зберігання спокою".

"Росія не відвела своїх "ополченців", вони все ще там, не брешіть, будь ласка, ми відвели свої війська і тим самим подарували їм шмат України, щиро дякуємо", "Мені, і всій моїй родині дуже приємно чути про заморожування конфлікту. Тепер Ви здали наш Донецьк росіянам, і залишили нас без домівок ще на роки", "особливо сподобалося про "зберігайте спокій" та "не заважайте дипломатам" :) :) :) слухав і плакав, згадуючи пресконференцію...", "а чого ти шепчеш? перед ким тобі страшно?", "то так муркоче-заспокоює лохторат..", - в такому дусі прокоментували відео користувачі.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...