Хіти тижня. Рахунок йде на десятки мільйонів: Королева Великобританії стрімко біднішає

Акції, якими володіє Єлизавета II, впали, а легка реконструкція королівського палацу обійшлася в 17 мільйонів.

У 2020 році королева Єлизавета II стала біднішою на 24 мільйони доларів. Такий висновок зробило видання The Times, склавши рейтинг найбагатших людей Великобританії, передають Патріоти України.

Єлизавета II, одна з найвпливовіших жінок світу, глава династії Віндзорів, зайняла в рейтингу 372-е місце. Її фінансовий стан оцінюють в майже 424 мільйони доларів.

Видання зазначає, королева стала біднішою через нерухомість і акцій. У 2019 року в Букінгемському палаці проводилися ремонтні роботи, невелика реконструкція коштувала Її Величності 17 мільйонів доларів. Крім того, понад 6 мільйонів королева заплатила за утримання іншої нерухомості.

Також по гаманцю Єлизавети II "вдарив" коронавірус. У зв'язку з епідемією частина приналежних правительці акцій впала в ціні. Через карантин не вдалося заробити і на відвідуванні замків королеви. Відвідування публікою палаців приносило Її Величності чималі гроші.

Тим часом на першому місці рейтингу найбагатших людей Великобританії опинився винахідник Джеймс Дайсон з 4,36 мільярда доларів.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...