Хіти тижня. Рашизм головного мозку: В окупованому Луганську брали "штурмом" Дім техніки, бо він - "Рейхстаг"

Окупаційна адміністрація "ЛНР" вирішила підняти бойовий дух недореспубліки театралізованою акцію "Взяття Рейхстагу", зазначають Патріоти України.

Для "штурму" окупанти й колаборанти обрали будівлю Дому техніки, в якому до окупації був розташований Інститут культури і мистецтв Луганського національного університету ім. Т. Шевченка. На фасад будівлі повісили велетенський банер, що зображував частину фасаду рейхстагу.

Після "маскування" будівлі на її дах видерлися троє чоловіків у формі радянської армії та встановили там червоний прапор.

"Це хвороба якась", - прокоментував світлину один із користувачів.

"Краще б вони його помили", - написала інша користувачка.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...