Хіти тижня. "Республику" не спасти": "Отец-основатель" "ДНР" забився в істериці через стан справ в ОРДЛО

Андрій Пургін, який доклав руку до створення терористичної "ДНР", порівняв псевдореспубліку з кораблем "Титанік".

Андрій Пургін

Пургін в інтерв'ю сепаратистським ЗМІ висловив побоювання за долю невизнаної світовим співтовариством "Донецької народної республіки". Колишній ватажок "ДНР" впевнений, що її майбутнє знаходиться під великим питанням, передають Патріоти України.

Екскерівник так званого "народного ради" самопроголошеної псевдореспубліки порівняв "ДНР" з затонулим "Титаніком". Терорист дорікнув "владі" на окупованій території за відсутність чіткого уявлення розвитку "держави" і заявив, що бойовики приховують всю суть переговорів із Києвом від місцевого населення.
За словами Пургіна, в "ДНР" нікому обговорювати питання, пов'язані з рухом в Росію, і відстоювати інтереси окупованих районів Донецької області.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...