Хіти тижня. РФ підставила: Нардеп Береза навів показову розмову з представниками ПАРЄ

Делегати ПАРЄ були стривожені тим, що можливе призначення Леоніда Слуцького може не сподобатися жінкам-виборцям в період виборчої кампанії.

Леонід Слуцький. Фото: ТАСС.

Скандальний депутат Держдуми РФ Леонід Слуцький, який звинувачувався в сексуальних домаганнях, може стати віце-президентом Парламентської асамблеї Ради Європи. Про це на своїй сторінці в Facebook пише нардеп Борислав Береза, передають Патріоти України.

"Спілкувався тільки що з двома делегатами ПАРЄ. Обурюються. Кажуть, що Росія їх підставила, коли висунула від своєї делегації Леоніда Слуцького на посаду віце-президента ПАРЄ. Скаржаться на те, що вони ж не стежать за новинами в Росії і не знали, що Слуцький був звинувачений в сексуальних домаганнях до журналісток і були докази цього. А вчора їм прислали посилання на статті в європейських ЗМІ", - пише Береза.

За його словами, делегати ПАРЄ були стривожені тим, що можливе призначення Слуцького може не сподобатися жінкам-виборцям в період виборчої кампанії. "Весь наш діалог чув ще один наш колега і запитав у одного з моїх співрозмовників чи є у нього діти. Той засміявся і відповів: "Навіщо ти питаєш? Ти ж знаєш, що в мене дві дочки". І тоді прозвучала фраза: "Тобі не варто запрошувати в перспективі Слуцького додому. Щоб крім виборців не засмутилися ще й дочки, якщо Слуцький трохи дасть волю рукам". Бачили б ви очі наших співрозмовників. Звичайно, мало хто любить проектувати на себе чужі проблеми. Але ніхто не застрахований від того, щоб зіткнутися з ними. Просто багато хто намагається про це не думати. Так само, як і з російської анексією Криму або окупацією Донбасу. А даремно...", - резюмував Береза.

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...

"Попри зв'язки з Кремлем": Червоний Хрест відмовився призупиняти членство російського відділення

вівторок, 30 квітень 2024, 11:28

Міжнародний рух Червоного Хреста вирішив не призупиняти членство російського Червоного Хреста, попри потенційні порушення правил нейтралітету. Про це повідомляє The Gardian із посиланням на розслідування міжнародних ЗМІ, передають Патріоти України. За...