Хіти тижня. "РФ розв'язала війну на Донбасі": Брат Анатолія Чубайса зі словами "Слава Україні!" покинув прямий ефір російського радіо (відео)

Науковець переконаний, що Україна є частиною Європи, а РФ скоїла злочин, розв'язавши війну на Донбасі.

Ігор Чубайс

Російський учений, доктор філософських наук, директор Центру з вивчення Росії та брат російського політика Анатолія Чубайса Ігор у прямому ефірі радіостанції "Комсомольская правда" звинуватив РФ у розпалюванні війни на Донбасі і не захотів розмовляти з терористом Ігорем Гіркіним. Відповідне відео виклала "Комсомольская правда" на своїй сторінці у Фейсбуці, передають Патріоти України.

"Донбас, звичайно, де-юре - частина України, і він туди повернеться. Але загалом я хочу пояснити свою позицію. Я вважаю, що наша країна, на жаль, перебуває в стані глибокої кризи. І екологічної (два мільйони кілометрів тайги вже згоріло), і демографічної (у нас зменшується населення), і економічної (у нас уже п'ять років знижується життєвий рівень). До того ж за це відповідає президент", - зазначив Чубайс.

Після цього Чубайс звинуватив Росію в розв'язуванні війни в Україні та сказав, що покине студію, якщо Стрєлков не визнає своєї причетності. "І, крім того, наша країна веде війну в Україні. Україна домагається демократичних прав, правових норм. В Україні відбулись вільні вибори, Україна є частиною Європи - вільний в'їзд та виїзд. І я відразу хочу сказати, що вважаю війну з Україною злочином. Той, хто розв'язав цю війну, є злочинцем. І я готовий вести дискусію лише в тому разі, якщо мій опонент визнає свою провину і відповідальність. Якщо не визнає, то я покидаю студію. Слава Україні!" - сказав Чубайс і пішов зі студії, не дочекавшись відповіді Гіркіна.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...