Хіти тижня. Рятування"шкури" ціною репутації волонтерів та добровольців: "Докази" Авакова сипляться як замок з піску. Юрист показав геолокації Антоненка в момент вбивства Шеремета

Інформація про “нетипове мовчання” телефону підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка не відповідає дійсності. Про це у себе в Facebook написав екс-член Громадської ради доброчесності, юрист Леонід Масловзазначають Патріоти України.

“Телефон Антоненка в момент скоєння злочину перебував на одному місці і не працював… ну тобто не відповідав… не телефонував, нічого не відбувалося… що є нетиповою поведінкою для телефону цієї людини. В інші дні і в інший довгий час він розмовляв або виходив в інтернет… так телефон лежав в одному місці в його квартирі і не відповідав”, – заявив міністр МВС Арсен Аваков в ефірі програми Свобода слова.

Маслов звернув увагу на те, що на момент вбивства Шеремета телефон Антоненка активно використовувався – музикант листувався у Facebook до 0:55. Юрист також зазначив, що на момент користування в Facebook була включена геолокація, яка дозволяє визначити місцезнаходження телефону.

“Нічого підозрілого немає. Ознак того, що щось було видалено – теж немає. Судячи по текстах повідомлень, варіант, що листувалася інша особа, теж виключається. Особи, які переписувалися, підтверджують зустрічі ввечері і вранці”, – написав Маслов.

Як повідомлялося раніше, 23 грудня Апеляційний суд залишив у силі запобіжний захід у вигляді арешту для Андрія Антоненка.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...