Хіти тижня. "Рішення про карантин приймаються без моделювання ситуації. Цинізм зашкалює... Алогічність, безсистемність, безвідповідальність та імітація глибокої стурбованості", - академік Огнев'юк

У прийнятті рішень пов'язаних із запровадженням карантину спостерігається "алогічність, безсистемність, безвідповідальність і імітація глибокого занепокоєння". Про це в Фейсбуці написав ректор Київського університету імені Бориса Грінченка Віктор Огнев'юк, зазначають Патріоти України.

Він зазначив: "Коли повертали українців з м.Ухань (Китай) в країні був новосанджарський синдром, а повернуті 14 діб були на обсервації.

У ці дні повертається майже 50 тисяч, у тому числі з таких вірусовразливих країн, як Італія. Ніяких обсервацій. Більше того, громадяни, які повертаються із закордону, через заборону внутрішнього сполучення, доволі часто перебувають у людних місцях, шукаючи варіанти повернення у свої міста і села.
Це такий карантин?! Це так влада дбає про здоров’я людей?"

Науковець продовжив: "Рішення приймаються без моделювання можливих сценаріїв розгортання ситуації. Цинізм зашкалює. Їздити в громадському транспорті лише в масках, а масок купити ніде. Змусили міську владу закрили метро наче для безпеки людей, а люди наражаються на ще більшу небезпеку, бо доїхати на роботу нічим. На роботу не виходити, але органи влади, лікарні, продовольчі крамниці, банки, критична інфраструктура мають працювати. А як доїхати? Чи Ви не знаєте, що значна кількість працівників доїжджають з передмістя?"

"Алогічність, безсистемність, безвідповідальність та імітація глибокої стурбованості. І сумно, і прикро...
Таке враження, що оголошений без належної підготовки карантин, потрібен лише для прикриття великого економічного та управлінського провалу, змови, зради та контрреволюції.
Коронавірус дійсно небезпечний та небезпечність вірусу непрофесіоналізму жахає!", - резюмував Огнев'юк.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...