Хіти тижня. "Рішення вже схвалено": Бабін про заяву нового глави уряду щодо постачання води до Криму

Борис Бабін зазначив, що позиція прем’єра Шмигаля, що він нібито не в курсі – дуже кумедна.

Денис Шмигаль. Фото: УНІАН.

Екс-представник президента в Криму Борис Бабін розповів, що рішення щодо постачання води до Криму було вже схвалено і зараз ведуться пошуки формату пояснення для суспільства. Про це він заявив в ефірі програми "Тиждень з Марією Гурською", передають Патріоти України.

"Ми прекрасно розуміємо, що ні пан прем’єр, ні депутати - не уповноважені схвалювати це рішення: давати чи не давати воду в Крим. Але якщо вони дозволяють собі вже місяць, через різні "говорящі голови" про це вкидати в інформаційний дискурс, то це означає лише одне – рішення вже схвалене і зараз ідуть пошуки формату пояснення цього рішення для українського суспільства", - заявив Бабін.

Бабін також зазначив, що позиція прем’єра Шмигаля, що він нібито не в курсі – дуже кумедна. "Щодо позицій пана Шмигаля, що він нібито не в курсі – це смішно. Бо ми вже маємо відомості про те, що сам пан Шмигаль вже у лютому, працюючи у попередньому уряді організовував питання технічні. Ставив завдання вивчити шляхи подачі води до Криму", - повідомив він.

Джерело: Еспресо.ТV

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...