Хіти тижня. "Різонуло слух": Зеленський у Мюнхені озвучив тезу, яку багато років повторює Путін (відео)

Українському президенту треба щось робити зі своїм «підсвідомим».

Володимир Зеленський. Фото: скріншот з відео.

Уважно послухав виступ Володимира Зеленського на Мюнхенській безпековій конференції. Було кілька позитивних пасажів, зокрема, про те, що зі Штатами має бути багато нових проектів, а не лише постійна "Санта-Барбара" з імпічментом. Так само й питання НАТО. Мовляв, скільки можна чекати запрошення. Про це на своїй сторінці у Facebook написав засновник, голова правління Інституту світової політики і керівник інформаційного агентства «Главком» Віктор Шлінчак, передають Патріоти України.

«Але відверто різонула фраза про те, що до проголошення незалежності ми з росіянами були одним народом зі «спільними сім’ями». Це теза, яку багато років повторює Путін. Він не один раз розповідав, що такої нації як українці взагалі не існує, і Україна – це «недодержава». Бо є єдиний радянський народ», – зауважив голова правління Інституту світової політики.

Тому щось українському президенту треба робити зі своїм «підсвідомим». «І якщо минулого разу я хвалив виступ Зеленського в сенсі логічної побудови речень, то цього разу все виглядало дивно – мова була кострубата і недорікувата. Сподіваюсь, перекладачі для західної аудиторії зміст вловлювали правильно, бо формулювання українською президенту далось якось важкувато. Може, не виспався?», – зазначив Шлінчак.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...