Хіти тижня. Роковини оборони ДАПу: "Путін розписався в катастрофі", - Арестович про те, що стоїть за дивним вчинком глави Кремля

Військовий експерт зробив сильну заяву про те, як Росія зламала зуби об українську армію в Донецькому аеропорті.

Олексій Арестович

У знаковий для України день річниці оборони аеропорту Донецька Олексій Арестович нагадав, як російська армія була впевнена в своїй здатності захопити Україну, однак спіткнулася об захисників донецького аеропорту. "Росія дійшла б до Ла-Маншу за три доби, тільки на шляху зустріла Донецький аеропорт. І вперлася на 242 дня", - пише Арестович у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

При цьому, незважаючи на всі зусилля російських пропагандистів, вони не можуть заперечувати очевидного факту: українська армія стоїть на околицях столиці "ДНР", що, м'яко кажучи, не прикрашає таланти полководців "молодої республіки" і путінських генералів.

Більш того, ситуація для Росії вкрай важка, що побічно вчора визнав російський президент. "Путін вчора у Федеральних зборах розписався в катастрофі, якою скінчився його режим, бо будь-яка перебудова влади в РФ означає тільки одне: не впорався", - зазначив Арестович.

При цьому він зазначив, що провал української авантюри виявився вирішальним для "краху сатанинського режиму ВВХ".

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: