Хіти тижня. "Росія готується до війни", - блогер про істинний сенс відставки Медведєва

Експерт переконаний, що Україні потрібно бути напоготові.

Український блогер Семен Кабакаєв на своїй сторінці в Фейсбуці прокоментував найгучнішу вчорашню новину з Росії про відставку уряду на чолі з Дмитром Медведєвим, передають Патріоти України.

Експерт переконаний, що Москва готується до нової війни, і Україні також потрібно бути напоготові. "Уряд РФ подало у відставку. Досить очікуване рішення, щоб підготувати країну до нової війни!

Путін хоче закріпити пріоритет Конституції РФ над міжнародними рішеннями. Тобто всі рішення міжнародних судів, міжнародних організацій, комісій ООН будуть ігноруватися, якщо ті суперечать Конституції Росії ...

Ми (українці, - ред.) повинні, в свою чергу, посилювати армію і спецслужби. Не знаю, чи вдасться це з "зеленими більшовиками", але треба готуватися, що війна буде йти десятиліттями", - переконаний Кабакаєв.

За словами експерта, в наступному році російська армія завершить процес оновлення і реструктуризації. "Нові бази побудовані, нові ракети випробувані. Путін готується до нової ескалації і підготував для цього законодавство, щоб уникнути міжнародної відповідальності", - підкреслив він.

Проте, Кабакаєв вважає, що якщо Україна зможе зміцнити свою армію і прийняти інші найважливіші заходи для відбиття агресії північного сусіда, то влада Росії не вийде з цієї війни переможцями. "Але в СРСР так теж робили, допомогло це? Ні! "- пише він.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...