Хіти тижня. Росія покинула найманців на Донбасі через коронавірус та влаштувала полювання на "дезертирів"

Окупанти планують перенесення термінів чергової ротації особового складу передових підрозділів.

Командування російських окупаційних військ під приводом протидії пандемії коронавірусу раптово скасувало ротацію на Донбасі і залишило найманців в ОРДЛО, що викликало хвилю дезертирства. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"Окупанти планують перенесення термінів чергової ротації особового складу передових підрозділів. У зв'язку з цим в з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК збільшилася кількість російських найманців, які самовільно залишають місця несення служби, в т.ч. зі зброєю", – йдеться в повідомленні.

Для пошуку дезертирів задіяли оперативно-пошукові групи із залученням представників силових структур т.зв. "республік". Щоб інформація не потрапила в ЗМІ, зазначені заходи проводяться під виглядом планових тренувань із пошуку військовослужбовців за сигналом "Кільце" і з протидії тероризму.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...