Хіти тижня. Росіяни ризикнули "півофіційно" плюнути в каву Байдену, - політтехнолог Голобуцький

Репліка пересічного місцевого посадовця - це ніби і не офіційно заявлена позиція Кремля. Але це посадовець окупаційної адміністрації.

"Російські окупанти ризикнули "півофіційно" плюнути в каву Байдену з приводу чергових вимог звільнити Крим і Донбас. Подивимось, що "прилетить" у відповідь", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"США негайно повинні припинити свою агресію проти корінного населення Америки і терміново вивести американський військовий контингент з тих країн, куди вони увійшли без запрошення" - гордо гавкнув "РИА Новости" якийсь "співголова Асамблеї слов'янських народів кримського регіону" Роман Чегринець (колаборант: народився і навчався в Криму, працював в Сімферопольській райраді, після анексії негайно перейшов на бік окупанта і навіть отримав посаду в кримській Антимонопольній службі окупанта; воно ще й голова "Білоруської громади Криму").

Все це США повинні виконати, перш ніж вимагати в Росії деокупувати Крим і Донбас. Таку реакцію викликала заява політичного координатора постпредства США при ООН Родні Хантера на засіданні РБ ООН, що США ніколи не визнають Крим російською територією і не скасують свої санкції проти Росії, поки та не змінить свою політику щодо України.
Репліка пересічного місцевого посадовця - це ніби і не офіційно заявлена позиція Кремля. Але це посадовець окупаційної адміністрації. В котрій ніхто не ризикує робити заяви, тим більше щодо міжнародної політики, без узгодження з Кремлем. Це розуміємо ми, це розуміє і Конгрес, і Адміністрація Білого дому, і Байден. Чекаємо, що "прилетить" у відповідь на таку зухвалість".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...