Хіти тижня. Росіяни в істериці: Путін різко змінив та публічно озвучив свою позицію по Україні (відео)

Президент РФ 27 листопада заявив жителями Санкт-Петербурга, що треба припиняти "думати про Україну". Його слова моментально поширили кремлівські пропагандисти.

Відео з гучною заявою Путіна на зустрічі з мешканцями Санкт-Петербурга 27 листопада оприлюднив журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

На відео натовпу пенсіонерок намагаються прорватися до президента, їх ледве-ледве стримує охорона. Раптово якийсь чоловік почав його питати з приводу України. Путін на це відповів несподівано: "До чого тут Україна? Про себе треба думати!"

Його слова моментально почали розносити по своїх ресурсах пропагандисти Ольга Скабеева, Володимир Соловйов. А кремлівський політтехнолог Олексій Чеснаков ще й додав: "Очень верное замечание".
Для росіян заява стала повною несподіванкою."В смысле? А с чего тогда кремлевские пропага**оны кушать будут?", "Почему он не сказал это соловьевым-киселевым?", "А Скабеева, видно, не в курсе", - пишуть коментатори.
У мережі запідозрили, що Путін неспроста поміняв позицію щодо України. "Вы нас Украиной с экранов ТВ последние 6 лет кормите на завтрак, обед и ужин. А теперь внезапно отбой. С чего такая перемена?" - задаються питанням росіяни.

Деякі впевнені, що Путін таким чином посилає сигнал українському колезі Володимиру Зеленському перед "нормандської" зустріччю.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...