Хіти тижня. Російська пропаганда визнала втрату лише одного "гібрида": З'явилося відео ліквідації великої групи російських окупантів у районі Горлівки

у месенджері Telegram на каналі «Третя Сила/THE 3rd FORCE» оприлюднили кадри знищення великої групи окупаційних сил Росії у районі Горлівки в лютому 2021 року, зазначають Патріоти України.

Уточнюється, що відео з безпілотника, котрий вочевидь корегував дії захисників України, було зроблено 20 лютого 2021 року у районі Горлівки. БПЛА в подробицях зафіксував наслідки, зафіксувавши багато тіл ворогів.

За інформацією автора публікації вказується, що це найманці начебто самі здійснили артилерійський обстріл своїх позицій заради звинувачень українських військових в порушенні мінських домовленостей.

На ресурсі «Третя Сила/THE 3rd FORCE» розповідається, що військові України захопили дрон бойовиків на якому була зафіксована ця подія.

«Наша сторона зафіксувала та придушила ворожий дрон mavic 2 zoom, яким противник корегував самообстріл. Квадрокоптер вдалось посадити та дістати з нього багато цікавої інформації», йдеться у повідомленні.

Також, ймовірно, що на відео не артилерійський обстріл, а підриви керованих вибухових пристроїв, які там були встановлені заздалегідь.

Окупаційні сили Росії офіційно підтвердили тільки одну втрату 20-го лютого 2021 року у районі Горлівки.

21-го лютого окупаційні сили Росії у свої повідомленнях вже Горілку та свої втрати не згадують.

Штаб Операції обєднаних сил 20-го лютого 2021 року повідомляв тільки про обстріли позицій Збройних сил України.


Лише самих дезертирів - десятки тисяч: Міноборони Великобританії оновили оцінку втрат росіянами техніки та бійців з початку повномасштабного вторгнення в Україну

неділя, 28 квітень 2024, 4:15

За оцінками Міноборони Великої Британії, російські війська втратили вбитими та пораненими близько 450 тисяч бійців, і це без урахування різних ПВК. З початку повномасштабної війни російська армія втратила сотні тисяч військових вбитими та пораненими, а...

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...