Хіти тижня. Російська спецоперація руками "ЗаЖОП": Бойко, Шуфрич та Волошин що є сили переконували американців, що Україна втручалася в американські вибори, - Time

Ці істоти патріотами України ніколи не будуть. Адже йдеться навіть не про цинічні вигоди від змагань з існуючою владою задля якихось політичних переваг, а копання в спадку попереднього режиму задля вчинення шкоди державі як такій

Нардепи Опозиційної платформи – За життя допомагають Росії «перевести стрілки з себе на Україну в темі втручання в американські президентські вибори 2016 рок? повідомляють Патріоти України з посиланням на Time.В той момент, коли президент США Дональд Трамп переживає не найкращі для себе часи у зв’язку зі слуханнями в Конгресі про імпічмент, його вирішили підтримати українські нардепи з ОПЗЖ. Вони слідом за американським лідером стали закликати почати розслідувати діяльність опонентів господаря Білого дому.

Мінімум троє нардепів наполягають на бажаних для Трампа розслідуваннях: по синові екс-віце-президента Байдена і по втручанню України у вибори з метою надання допомоги Хіларі Клінтон.

Так, на думку співголови ОПЗЖ Юрія Бойка, “нам дійсно потрібно внести ясність в це».

«Це сталося у нас перед очима, коли українські політики намагалися втручатися і давали свої оцінки виборів в Америці. Це було. Ми всі бачили», – сказав він.

Наголошується, що зі звинуваченнями на адресу України виступали і учасники засідань в Конгресі. Так республіканець Девід Нунес стверджував, що демократи були співучасниками «українського втручання».

«І вони захищають Хантера Байдена, який отримав добре оплачувану посаду в корумпованій українській компанії тоді ж, коли його батько був віце-президентом», – сказав він.

На наступний же день подібні речі звучать з вуст проросійських парламентаріїв Ради, чим, на думку інших українських лідерів, можуть відволікати увагу від російського втручання, і розхитувати союзницькі відносини США з Україною та підтримувати атаки республіканців проти Трампа.

Вважають доцільними розслідування ще два нардепи з ОПЗЖ. Це Олег Волошин, який працював в українському посольстві в Москві і відомий своєю проросійською позицією Нестор Шуфрич.

У коментарі виданню перший стверджує, що мало місце втручання чисте і просте».

“Коли ліберальні ЗМІ говорять мені, що це теорія змови, я кажу: “Звідки ви знаєте?”. Не було ніякого розслідування. Без розслідування як можна сказати, що Петро Порошенко не допомагав Клінтон? Я знаю, що він допомагав”, – сказав він.

Соратники Порошенка в свою чергу наполягають, що такі звинувачення – це абсурд. При цьому вони попереджають, що таким чином країна-агресор може спробувати використовувати своїх прихильників для підриву впливу супротивників Трампа.

Так, за словами колишнього головного радника з міжнародних питань Костянтина Єлісєєва, “через своїх маріонеток в Україні Росія робить все, що тільки може, щоб зберігати увагу на цьому скандалі”.

Він вважає, що дане питання буде домінувати в україно-американських відносинах до листопада 2020 року.

Того ж побоюється і екс-посол США в Україні Марі Йованович.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...