Хіти тижня. Російські окупанти анонсували смертну кару для полонених ЗСУ

Так звана «генеральна прокуратура ЛНР» закликала «депутатів народної ради» та «главу ЛНР» Леоніда Пасічника посилити покарання за «вчинення злочинів проти миру та безпеки людства». Про це повідомила «офіційний представник генпрокуратури ЛНР» Інна Семенова, передають Патріоти України.
За її словами, в ході слідчих дій «в рамках порушених раніше кримінальних справ за фактом застосування заборонених засобів і методів ведення війни, а також вчинення геноциду встановлені факти, що свідчать про нелюдськість добробатів і ЗСУ». Представниця ОРЛО зазначила:

«Наказание должно быть соразмерно совершенному преступлению, и убийство мирных жителей Донбасса не может быть оправдано ничем. Такие преступления, как свидетельствует история, в частности, проведение Нюрнбергского процесса, не имеют сроков давности».

У Кремлі відповіли на ідею Макрона щодо "олімпійського перемир'я" в Україні

вівторок, 16 квітень 2024, 15:56

Кремль відхилив заклик президента Франції Еммануеля Макрона до "олімпійського перемир'я" в Україні. Як пише The Guardian, речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що є дещо, що "значно ускладнює процес розгляду подібних ініціатив", передають Патр...

"Чому цього не було?": Костенко розповів про дискусії в Раді щодо демобілізації

вівторок, 16 квітень 2024, 15:49

Однією з найбільш чутливих тем в українському суспільстві залишається питання демобілізації військових. Верховна Рада України 11 квітня схвалила у другому читанні закон про мобілізацію, однак через оперативну ситуацію на фронті із нього вилучили правку...