Хіти тижня. Російські окупанти показали, як під Пісками вбили двох бійців ЗСУ і кількох поранили (відео)

Як вже повідомлялось, російсько-терористичні війська завдали ракетного удару по позиціям ООС під Пісками. Інцидент стався в неділю, 8 березня. При цьому терористам вдалося знищити вантажівку ЗСУ, зазначають Патріоти України. В результаті обстрілу один український боєць загинув відразу, другий під час надання йому медичної допомоги, ще за кількох борються лікарі.

Ворог вів вогонь по українських позиціях із протитанкового ракетного комплексу "Фагот", чим і похвалився на пропагандистському телеканалі окупантів у "ДНР".

Пізніше з'ясувалось, що російські пропагандисти сфабрикували черговий фейк, змонтований з відео ЗСУ.

Крім того, найманці Путіна також опублікували відео, на якому вони начебто ведуть обстріл бліндажа українських військових. За попередніми даними, після цієї атаки поранення отримали чотири військових ЗСУ, один з них пізніше помер.

Нагадаємо, що в Луганській області бойовики здійснили ракетну атаку по українським військовим. При цьому до початку весни ця частина Станично-Луганського району вважалася спокійною, тут не було стрілянини близько двох років. Експерти вважають, що обстріл вів досвідчений птурщик.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...