Хіти тижня. Російсько-українська війна: Генерал запропонував відгородитись від ОРДЛО стіною

Стіни на існуючій лінії розмежування, на думку генерала, це варіант на той випадок, якщо росіяни продовжать ігнорувати Мінські угоди і домовленості.

Україні, можливо, доведеться будувати нову стіну - на цей раз щоб відгородитися від окупованої росіянами частини Донбасу. Про це розповів колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант Ігор Романенко, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

Поява стіни на існуючій лінії розмежування - це варіант на той випадок, якщо росіяни продовжать ігнорувати Мінські угоди і нові домовленості в рамках мінського формату. «Треба завжди бути готовими до того, що Кремль першим порушить ці домовленості, а потім ще й звинуватить в цьому Україну. Нам потрібно ще раз пройтися по Мінським угодами і їх реалізовувати, і домагатися виконання їх від Росії. Або перейти до "плану Б". А це в тому числі і будівництво стіни навколо Донбасу», - пояснив Романенко.

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...

НАБУ оголосило в розшук ексзаступника секретаря РНБО

вівторок, 16 квітень 2024, 19:15

У вівторок, 16 квітня, Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого обвинувачують у зловживаннях під час закупівлі автомобілів для армії. Про це повідомляє пресслужба НАБУ у ...