Хіти тижня. "Россияне продолжают убивать, но вы ослеплены!": Гончаренко виступив із потужною промовою в ПАРЄ

Народний депутат від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко заявив, що делегати від країн-членів Парламентської Асамблеї Ради Європи засліплені російськими грошима. І це незважаючи на те, що країна-агресорка Росія продовжує вбивати людей на українському Донбасі. З такою промовою він виступив у ПАРЄ і поділився відео в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Європейські цінності були продані за 70 мільйонів, які Російська Федерація заплатила Асамблеї. Не так і багато. 25 мільйонів – за права людини, 25 мільйонів – за верховенство права, 20 мільйонів – за демократію", – висловився нардеп.
Він зазначив, що в той час як країни-члени ПАРЄ роблять Росії такі знижки, вже понад 13 тисяч українців убиті. "І це не кінець. Вони продовжують вбивати. Українців – в Україні, грузинів – у Грузії, англійців – у Солсбері, нідерландців – у малайзійському лайнері", – обурився Гончаренко.

Водночас, підкреслив депутат, він здивований тим, що автором доповіді та пропозиції зняти санкції є саме представник Нідерландів.

"Дуже символічно, що Асамблея обрала Толстого на посаду заступника голови. На жаль, його родичем був Лев Толстой. Великий письменник. Він написав прекрасний роман "Анна Кареніна". Ось ПАРЄ, як Анна Кареніна, розривається між європейськими цінностями і російськими виплатами, які в результаті стали переконливішими для членів Асамблеї", – підсумував Гончаренко.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...