Хіти тижня. "Российская диверсионная группа проникла на тыловую дорогу близ Авдеевки и подорвала бронеавтомобиль "Спартан" Нацгвардии", - Бутусов

Бойова машина сильно постраждала, однак екіпаж завдяки броні вижив.

Патріоти України пропонують ознайомитись з повідомленням журналіста Юрія Бутусова щодо диверсії на одній з головних транспортних артерій Донеької області. Далі мовою оригіналу.

Российская диверсионная группа проникла на тыловую дорогу близ Авдеевки и подорвала бронеавтомобиль "Спартан" подразделения Нацгвардии под Авдеевкой.

Сегодня в 9.30 в районе дворца культуры Авдеевского коксохима бронеавтомобиль НГУ подорвался на мине. В машине находилось 10 бойцов одного из подразделений, все они благодаря защите "Спартана" остались живы, отделались травмами. Можно утверждать, что это не случайный наезд на свою старую мину - а целенаправленная диверсия.

Это одна из самых часто используемых дорог, ведущих в Авдеевку, этим проселком ездят очень многие, и военные, гражданские, и волонтеры. Взрыв произошел на самой окраине - место взрыва видно с верхних этажей ближайших домов.

Очевидно, что диверсионная группа российских наемников проникла в предместье Авдеевки в этом районе и установила мину прямо в колее.

Не исключено, что противник мог вести и целенаправленную охоту за нашими бойцами, поскольку подразделение, которое было атаковано, доставляет противнику немало хлопот.

По счастливой случайности жертв нет, но это очень тревожный сигнал. Противник на этом маршруте мог устроить засаду - и если бы подорвалась небронированная машина, последствия такого сильного взрыва были бы смертельными.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...