Хіти тижня. Ротару розброду: "Розп**дівся, ти глянь на нього", - Цимбалюк та Шарій зчепилися в мережі

Роман Цимбалюк та Анатолій ШарійУкраїнський журналіст Роман Цимбалюк і блогер, кандидат у депутати Верховної Ради 9-го скликання Анатолій Шарій посперечалися в мережі через Росію. Так, на своїй сторінці у Twitter Шарій опублікував пост, у якому висловився проти співачки Софії Ротару, яка збирається на гастролі в РФ, і Цимбалюка, який є спеціальним кореспондентом УНІАН у Москві і живе там із сім'єю, зазначають Патріоти України.

"Ротару поедет зарабатывать в Россию. Цымбалюк предпочитаеи, чтобы свн родился в России и имел право на гражданство. И только пророссийский Шарий до сих пор не едет на день в Москву, хотя безумно хочет походить по Красной площади и поесть в тамошних чудовищно вкусных ресторанах", – написав кремлівський пропагандон з литовською пропискою, отриманою як жертва переслідування режиму Януковича.

На це Цимбалюк у своєму Facebook-акаунті відповів, що всі його діти є громадянами України. "Анатолий, мои дети рождаются там, где живу я. У меня с этим строго. Такой опытный и популярный блогер как ты должен знать, что в РФ гражданство не выдаётся «по праву почвы». Это не США. Открою тебе секрет: все мои дети граждане Украины, автоматически, независимо от места рождения. Не веришь - документы из консульства кину.

По поводу ресторанов: это не самая козырная страна с точки зрения гастрономии, а на Красную площадь посмотреть приезжай, там скоро ёлку поставят и карусели!

Журналіст додав, що місце проживання не визначає світогляд людини. Він також натякнув, що Шарій нібито "топить за Росію", хоча сам живе в Європі.

Кстати, место жительства никоим образом не определяет мировозрение человека. Можно топить за Рашу и живя в Европе. Это высший пилотаж.", – написав українець.

На пост Цимбалюка Шарій відповів у Telegram. "Ромо, у всіх дітей, народжених всюди, є громадянство України, звичайно ж. Потім виходить друге і консульство до відома не ставиться. І не приплітай право ґрунту сюди, це тут причому", – написав пропагандон, котрий воліє витрачати московські гроші у Європі, а не перебиратись у "родную говень", зі всіма малоприємними наслідками.

"Рома, у всех детей, рожденных везде, есть гражданство Украины, конечно же. Потом получается второе и консульство в известность не ставится. И не приплетай право почвы сюда, это тут причем. По поводу «топить за Рашу» я полагаю, что ты кариозный рот раскрыл в мой адрес. Рома, ты получаешь в этой презрительно «Раше» деньги, жрешь за них и пьешь. Но искренне ее ненавидишь. А я топлю исключительно таких, как ты. Но с переменным успехом, ибо эта субстанция не тонет. В следующий раз захочешь поумничать перед своими лохами - приводи примеры «топления за Рашу», звезда рос пропаганды, друг Захаровой. Расп*делся, ты просмотри на него", – брутально додав Шарій.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...