Хіти тижня. "Розділ України по Дніпру": Нардепку Скороход спіймали в Раді за дивним листуванням

Нардепку Анну Скороход спіймали в Раді за дивною перепискою. У повідомленнях нардепки мовилось про "розділ України по Дніпру", пише телеграм-канал "Карточный Офис", передають Патріоти України. Ймовірно, Скороход листувалась зі своїм помічником Віктором. Так записано у неї в телефоні.

Що писала Скороход

Журналісти сфотографували листування депутатки. Хоч світлини дещо розмиті, уривки прочитати можна. Зокрема, мовилось про "розділ України по Дніпру". На що інша людина відповіла "Україна – це Європа". Також у переписці присутня нецензурна лексика.

Гучні інциденти зі Скороход

  • Нардепка у 2019 році втрапила у скандал. Під час голосування щодо законопроєкту №2239-1 нардепка розплакалась, бо її правки не захотіли розглядати.
  • Потім парламентарка вийшла до трибуни та заявила, що проти неї чиниться тиск з боку лідерів фракції "Слуга народу".
  • Після цього Скороход виключили з фракції "Слуга народу".
  • До речі, нещодавно нардепка прийшла на засідання Верховної Ради в білому піджаку з цікавим принтом. На ньому зображений український парламент, який "розвалюється".

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...