Хіти тижня. Розкол у партії влади: "Слуги народу" почали збір підписів за відставку Рябошапки

"Крило" Коломоського на чолі з його топ-пропагандистом вийшло на "тропу війни", жадаючи голови Генпрокурора, котрий став на шляху мрій дніпровського олігарха

Народні депутати з фракції «Слуга народу» Олександр Дубинський, Антон Поляков і Максим Бужанський підписали проєкт постанови про недовіру генеральному прокурору Руслану Рябошапці. Відповідний документ оприлюднив Дубинський у Facebook.

«Генпрокуратура остаточно втрачає довіру. Закрито справу проти детектива НАБУ, який “злив” уголовку проти сина Свинарчука-Гладковського. При цьому Рябошапка спробував прикрити цю історію зверненням щодо зняття недоторканності з Дубневича, хоча ще недавно відмовлявся підписувати йому підозру через нестачу доказів і ризик розвалити справу в суді», – пише Дубинський.

Він додав, що у зв’язку з вищезазначеними “фактами” і “покриванням вбивць особисто генпрокурором” нардепи підписали проект постанови про недовіру Рябошапці.

Між тим екс-нардеп Сергій Лещенко повідомляє в Telegram, що збір підписів за відставку генпрокурора Дубинський почав для того, щоб відвернути увагу від того факту, що він та «група Коломойського» не голосували за зняття недоторканності з нардепа Ярослава Дубневича.

“Один зі спікерів Коломойського в нинішній Раді Олександр Дубинський вирішив, як переключити увагу суспільства з того факту, що ні він, ні вся група Коломойського не голосували за зняття недоторканності з відомого “мародера” на залізниці Ярослава Дубневича”, – пише Лещенко.


Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...