Хіти тижня. Розплата за секс-скандал: Кабмін прийняв жорстке рішення щодо топ-чиновниці, яка "наїхала" на Криклія

В уряді вирішили звільнити заступника міністра інфраструктури Олександру Клітіну, яка фігурувала в секс-скандалі - в пресі раніше повідомляли, що вона отримала посаду "через ліжко". Про це повідомляється на каналі нардепа Олексія Гончаренка в Telegram, передають Патріоти України.

Він вказав, що Клітіну звільнили за поданням міністра інфраструктури Владислава Криклія. При цьому сам безпосередній начальник Клітіної на засіданні, де було прийнято рішення, був відсутній.

Також Гончаренко вказав, що причин звільнення глава уряду називати не став. "Заступник міністра інфраструктури Клітіна звільнена за поданням міністра (не за власним бажанням). У відповідь на моє запитання, прем'єр причини пояснювати не захотів. Щоб не робити хайп. Міністр інфраструктури Криклій на засіданні був відсутній", - зауважив депутат.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...