Хіти тижня. "Русский мир сжимается!": Цимбалюк різко відповів на претензії путінських пропаганд***в (відео)

Російський журналіст Володимир Толстой цинічно заявив, що "русскій мір" за межами країни-агресорки нібито став занадто маленьким і вимагає дій для розширення. Імперські висловлювання фаната путінського режиму розлютили українського журналіста Романа Цимбалюка, передають Патріоти України.

У своєму відеоблозі на YouTube вона нагадав нащадку легендарного письменника Льва Толстого про те, як окупанти розширили свій "русскій мір" тільки за останні п'ять років.

"Русскій мір" за межами Росії неухильно стискається! І те, як ми діємо сьогодні, не дозволяє не тільки зупинити, але навіть уповільнити цей процес", – обурився Толстой.

Цимбалюк відповів на нахабний випад пропагандиста беззаперечними фактами про окупацію Криму й Донбасу. Він припустив, що російська риторика підтверджує лише одне – Росія не має наміру обмежуватися цими територіями.

"Є такий номер у "Камеді Клаб", де два ураросійські патріоти сперечаються, хто з них більше любить Росію. І одне із завдань – це насварити Російську Федерацію, дорікнути їй. Одним із закидів є те, що Росія так повільно розширюється. Востаннє вони окупували український Крим і Донбас. Ну бачите – зона використання російської мови "стискається", їм мало, вони продовжують страждати!" – розсердився Цимбалюк.

"В Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...

Підписав довіреність на іноземну громадянку: У СБУ заявили, що заступник голови Полтавської облради під виглядом відрядження літав купувати в Португалії нерухомість

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:53

Заступника голови Полтавської облради повідомили про підозру у зв'язку з виїздом за кордон України під час воєнного стану. Про це інформує Служба безпеки України, передають Патріоти України. За даними місцевого видання "Полтавщина", ідеться про Олега Б...