Хіти тижня. "Ринок" по-українськи: У "Нафтогазі" пояснили, чому українці не можуть змінити постачальника газу

Заявки клієнтів на зміну постачальника, подані через сайт, або не завантажуються, або занадто довго обробляються.

Ціни на газ в Україні злетіли з 1 січня, і тепер у громадян з'явилися додаткові проблеми. Крім того, що з гаманця доведеться віддавати чималі суми за квартплату, так ще і облгази не дають можливості змінити постачальника газу, що належить громадянам за законом. В "Нафтогазі" пояснили, чому так відбувається. Заявки клієнтів на зміну постачальника, подані через сайт, або не завантажуються, або занадто довго обробляються. У прес-службі "Нафтогазу" відповіли, що це пов'язано з проведенням технічних робіт на сайтах компанії і партнерів. У зв'язку з цим компанія опублікувала офіційне звернення до громадян на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Шановні клієнти! У новому 2021 року ми продовжуємо вдосконалюватися. Зараз ми проводимо технічні роботи на нашому сайті gas.ua і на платформах партнерів. Приносимо вибачення за тимчасові незручності. Про відновлення прийому заявок ми повідомимо вам додатково", - сказано в повідомлення.
Люди обурені тим, що не можуть змінити постачальника, так як поки обробляються заявки, їм доведеться платити за газ за невигідним для себе тарифом.
По Україні трапляються і такі інциденти, що громадян переводять до іншого постачальника без їх відома. У таких випадках потрібно звертатися зі скаргами в НКРЕКП, але слід бути готовим, що на її розгляд також піде час.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...