Хіти тижня. Сакральна жертва тиранії від Зе! команди: Перед візитом Зеленського до Азербайджану офіційний Київ тишком-нишком видала Баку критика Алієва

Аналогічний випадок відбувся кілька років тому. Тоді за потурання недемократичному режиму у Баку Україну не критикував лише лінивий...

Українська сторона депортувала в Азербайджан опозиційного азербайджанського блогера Ельвіна Ісаєва. Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на прес-реліз Державної міграційної служби Азербайджану, зазначають Патріоти України.
«Громадянин Азербайджанської Республіки Ельвін Ісаєв Ільтіхам оглу, 1980 року народження 12 грудня 2019 року було депортовано з України в Азербайджан за порушення міграційного законодавства України», - йдеться в повідомленні.
Як пише видання, на підставі рішення Насімінского районного суду від 22 серпня 2019 року про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту 14 грудня Ельвін Ісаєв поміщений в слідчий ізолятор №1 Пенітенціарної служби Азербайджану.
Як повідомило видання ZMINA, блогера і політактівіста останній раз бачили біля будинку по просп. Палладіна в Києві, де він жив у знайомих.
Ісаєв приїхав в столицю України в вересні цього року з Росії, де проживав тривалий час,бо сподіввася на демократичну природу та принциповість нового режиму. У серпні 2019 року поліція РФ раптово затримала Ісаєва. Після судових розглядів його російський паспорт визнали «незаконно виданими» і вилучили. Самого ж блогера відправили в центр тимчасового утримання іноземців для подальшої екстрадиції до Азербайджану. 11 вересня Ісаєв був звільнений завдяки екстреному втручанню Європейського суду з прав людини, який застосував «правило 39» і заборонив його видачу Азербайджану. Після цього активіст виїхав в Україну.
Ісаєв гостро критикував президента Азербайджану Ільхама Алієва, називав його диктатором і розповідав про корупцію в Азербайджані. При цьому сам блогер не є проукраїнським активістом.
Відзначимо, що найближчим часом президент України Володимир Зеленський планує відвідати Азербайджан.

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...