Хіти тижня. Секретар РНБО розніс Бойка і Медведчука через переговори з Росією

Українські політики і лідери партії "Опозиційна платформа — За життя" Юрій Бойко і Віктор Медведчук не домовляються з Росією про низьку ціну на газ, а здають суверенітет країни.

Олександр Данилюк

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони країни Олександр Данилюк, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

При цьому він наголосив, що виступає за низьку ціну на газ для населення. "За низьку ціну — я за. А ви думаєте, вони про це домовляються? Якщо це суверенітет України міняють на газ. У цьому і є проблема. Для Росії газ — це бізнес та інструмент впливу на Україну, Білорусь та Західну Європу. Деяких вони намагаються притиснути. Плюс геополітична корупція. 2 червня Росія ввела санкції експортні щодо дизелю і мастил", — сказав глава РНБО.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...