Хіти тижня. Секретне Х*йло: Путіна запитали про його дітей - що він відповів (відео)

Президент РФ відповів не по суті, пішовши від відповіді на питання про спорідненість з Тихонової та Воронцової.

Журналіст Російської служби Бі-бі-сі Фаріда Рустамова задала питання президенту РФ Володимиру Путіну про його ймовірних дочок - Катерину Тихонову та Марію Воронцову. Путін відповів, проте не по суті. Це сталося на прес-конференції президента РФ, передають Патріоти України.

Рустамова запитала про ймовірну молодшу дочку Путіна Тихонову, яка є директором компанії Іннопрактика, засновником якої є державна бюджетна установа - МГУ. За підсумками 2018 року ця компанія отримала виручку в 500 млн рублів, виконуючи замовлення держкомпаній.

Потім вона запитала про Воронцову, яка, за даними їх агентства, нібито є старшою дочкою Путіна і має частку в компанії Номеко. І Номеко, і Іннопрактика нібито отримують підтримку чиновників, старих друзів президента РФ: "Тихонову і Воронцову все частіше показують по телевізору, вони часто з'являються на публіці, їх імена і зовнішність вже відомі всій країні <...> Коли ви вже визнаєте, що вони ваші діти? І коли вони стануть публічними і відкритими для суспільства, як діти інших світових лідерів?".

Путін не визнав, що Тихонова і Воронцова - його дочки, пішовши від відповіді на це питання: "Ви згадали одну жінку, другу. Згадали їх особисті долі, обсяг бізнесу. Просто позначили факт. Коли ви покопатися в цьому, ви зрозумієте, який там бізнес, чи є він там, кому він належить, хто там допомагає".
Потім Путін продовжив відповідати на запитання про Іннопрактику і Номеко, показавши хорошу обізнаність про їхню діяльність і активи.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...