Хіти тижня. Сепаратист, який організовував "ЛНР", йде у Верховну Раду "під крилом" Медведчука (фото, відео)

Струк іде самовисуванцем, але при цьому використовує символіку політичної партії Віктора Медведчука "Опозиційна платформа — За життя".

Володимир Струк

Про це у Facebook повідомив журналіст Євген Спірін, який опублікував фото підкупу виборців скандальним кандидатом, передають Патріоти України.

"Володимир Струк зараз іде у депутати по 113 округу, північ Луганщини. Струк відомий тим, що у 2014 році озброював бойовиків "ЛНР" і брав участь у засіданні 5 травня, на ньому оголосили про проведення референдуму і передачу влади Валерію Болотову", — написав він.

Спірін зазначив, що Струк іде самовисуванцем, але при цьому використовує символіку політичної партії Віктора Медведчука "Опозиційна платформа — За життя". За словами журналіста, політик подібною агітацією вже займався у 2012 році, коли йшов у депутати від "Партії регіонів".

Зазначається, що Струк у 2014 році підтримував бойовиків "ЛНР" і був одним із організаторів "референдуму". Він активно виступав на мітингах бойовиків і відкрито агітував за відділення регіону від України.

Додамо, що раніше Служба безпеки у відповіді юристу Масі Найєму зазначила, що Струк все ще не отримав підозри у справі, яка тягнеться кілька років і стосується його причетності до сепаратистських процесів.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...