Хіти тижня. Серйозний довгостроковий контракт: США замовили українські вантажівки

Сполучені Штати Америки мають намір закуповувати вантажівки "КрАЗ" вироблені на автомобільному заводі в українському Кременчуці. Про це повідомляє портал ArmyRecognition, інформують Патріоти України.

Зазначається, що компанія "АвтоКрАЗ" отримала контракт на поставку в США вантажівок і комплектуючих до них. В замовлення входять вантажівки для перевезення особового складу, бортові вантажівки, автоцистерни для води і палива і таке інше. Незважаючи на те, що на даний момент ніяких деталей про порядок закупівлі немає, цей контракт свідчить про підтримку України з боку США в умовах протистояння російській агресії, яка триває з 2014 року. Адже крім військових втрат наша держава несе і економічні через втрату кооперації і ринків збуту продукції: до 2014 року підприємства України, орієнтовані на ВПК, були тісно пов'язані з Росією. Не був винятком і "КрАЗ".

У той же час зазначається, що ці автомобілі не стільки будуть використовуватися американською армією, скільки будуть надаватися союзникам. Наприклад, для миротворчих операцій ООН, де традиційно використовуються вантажні автомобілі виробництва компанії "АвтоКрАЗ".

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...