Хіти тижня. Шабаш проросійських сил: В Одесі напали на проукраїнських активістів (відео)

2 травня в Одесі в ході заходів до річниці трагічних подій в Будинку профспілок, де загинули проросійські антимайданівці в ході влаштованих заворушень задля держперевороту, їх послідовники намагалися вижити з міста патріотично налаштованих громадян

До вечора, 2 травня в Одесі під час акцій до п'ятиріччя масових заворушень на Куликовому полі, почалися конфлікти між патріотично налаштованими активістами і їх противниками, зазначають Патріоти України.

До місця подій прибули кілька представників проукраїнських об'єднань, і це стало подразником для людей, які проводили жалобні заходи. Так, червоні кулі, що знаходились в руках у одного з патріотично налаштованих активістів почала агресивно проколювати літня жінка, пояснивши це тим, що червоний - "це колір свята, а радіти нема чому".

Також присутні почали ображати представника "Вуличного фронту" Дем'яна Ганула, оскільки у того був на плечах український прапор.

Патріоти і їх противники спочатку вступили в словесну перепалку, вигукуючи по черзі "Слава Україні!" з одного боку та "Бандерівські біси, геть з Одеси" і "Одеса - російське місто!" - з іншого.

Група проросійських осіб зажадала у правоохоронців, щоб ті видалили активістів-патріотів з площі, а потім і спробувала опонентів атакувати.

Поліція діалогу почала працювати на місці перестрілки, намагаючись врегулювати ситуацію.


"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 в Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...

Страшний ранок: Окупати вдарили по Дніпру і області - убили 6 дорослих і 3 дітей

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:22

У результаті російського удару у місті Дніпро загинули 2 людей, у Синельниковому загинули 6 людей, серед яких двоє малолітніх дітей, ще 29 жителів області дітали поранення. Пізнше стало відомо, що у лікарні померла ще одна дитина, передають Патріоти У...