Хіти тижня. Шаман назвав його "смертю" Путіна: Астролог розповів, хто може кардинально змінити курс Росії (відео)

Російський опозиційний політик Олексій Навальний, якого нещодавно було засуджено до реального тюремного терміну, буде "мучеником". Про це журналісту Апостроф TV Юрію Кулінічу в авторській програмі "Розклад Кулініча" розповів відомий астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"Я думаю, що він буде мучеником. Є таке давнє пророцтво. Власне кажучи, воно пов'язане з тим, що людину, яка наділена мантією, у неї очі з зеленню, відливають болотом. Я думаю, мова про Болотну площу. В давнину був монах Авель. Він передбачав, що ця людина буде як би мертва, але воскресне і після нього буде дуже велика смерть, брід. Все буде складно і ось така ось ситуація. і він може бути дійсно реальним правителем після знищення Путіна і всієї його зграї" , - уточнив він.

Також Росс висловив думку, що у Навального є всі шанси вийти на свободу в цьому році. "Тим більше, було давнє пророцтво, що людина помре, але воскресне, її очі будуть відливати болотом (Болотній площею). Ось він дійсно має всі шанси повернути Росію в іншу сторону. А Путіну один з шаманів сказав, що це твоя смерть: "Навальний - твоя смерть", - додав він.

Джерело: Апостроф

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...