Хіти тижня. "Шарій - це цукерка, яку дитині простягає педофіл": Майкл Щур присвятив сюжет прокремлівському пропагандисту (відео)

Анатолій Шарій існує для тих, хто сумнівається у правдивості російського ТБ.

У мережі з'явився новий випуск гумористично шоу під назвою #@)₴?$0, який присвячений проросійському блогеру Анатолію Шарію. Про це з посиланням на "Телебачення Торонто" повідомляють Патріоти України.

"У нашому спецвипуску ми є пояснюємо, чому Шарій - це зло. З фактами і конкретними прикладами", - йдеться в коментарі до ролика. Як він висмикує факти з контексту подій і довкола них вибудовує маніпуляції та підсовує оціночні судження.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...