Хіти тижня. Ще й сердечки намалювали: У "ЛНР" діти на будівлі школи написали "Слава Україні" (фото)

Напис зроблено чорною фарбою, букви дуже великі і займають майже половину стіни.

Жителі тимчасово непідконтрольного українському уряду Краснодона (Луганська область) написали на будівлі школи «Слава Україні». Фото з місця подій опублікували в соціальних мережах місцеві жителі, передають Патріоти України.

За їхніми даними, чітко видно, що напис зроблено дітьми. «Краснодон 29.05. Видно, что школота писала! Кто там говорил, что там сплошные предатели и надо отрезать!!!» — пишуть коментатори в соцмережах.

Напис зроблено чорною фарбою, букви дуже великі і займають майже половину стіни. Поруч зі словами «Слава Україні» намальовані сердечка.


Нестача боєприпасів дала про себе знати: На Україну чекає важке літо, оскільки Росія готує великий наступ, - аналітик

середа, 1 травень 2024, 16:45

Ймовірно, це буде дуже важке літо для українських сил перед обличчям посилення російських атак, каже військовий аналітик Шон Белл, пише news.sky.com, передають Патріоти України. Головком Збройних Сил України Олександр Сирський заявив, що війська були з...

"Чисткам" бути? Розвідка Великобританії дізналася про допит у Росії ще одного заступника Шойгу

середа, 1 травень 2024, 15:30

За даними британської розвідки, російська ФСБ допитала першого заступника міністра оборони РФ Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві, передають Патріоти України. Деталі: Як зазначено, до розслідування справи заступника міністра оборони Р...