Хіти тижня. Ще один нардеп розповів про позитивний результат тесту на коронавірус

Горбенко запевнив, що з нардепами Сергієм Шаховим і Олександром Лукашовим, у яких знайшли коронавірус, він не спілкувався.

Руслан Горбенко

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Руслан Горбенко, можливо, захворів на коронавірус COVID-19. Як повідомив сам нардеп у Facebook, він здав два тести на коронавірус – один результат негативний, інший позитивний, передають Патріоти України.

"Сьогодні здав третій. Чекаємо результатів, їх ще немає", – зазначив Горбенко.

За його словами, в минулу середу піднялася температура, в четвер був кашель, потім стало легше, в суботу в Олександрівській лікарні у нього виявили лівостороннє запалення легенів.

Горбенко запевнив, що з нардепами Сергієм Шаховим і Олександром Лукашовим, у яких знайшли коронавірус, він не спілкувався.

Також в останні місяці депутат не їздив за кордон. У комітетах Верховної Ради не був, на засіданні у вівторок був, але в масці.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...