Хіти тижня. Ще заздритиме долі Фірташа: Для Коломойського перемога Байдена означатиме арешт та довічне ув'язнення у США, - Піонтковський (відео)

Оголошення в міжнародний розшук неминуче, і в Україні в таких обставинах олігарху не всидіти, в Ізраїлі та Швейцарії теж навряд. Залишається рятівна Росія?

Якщо кандидат від демократів Джо Байден очолить Сполучені Штати Америки, його уряд притягне до відповідальності українського мільярдера Ігоря Коломойського. Про це вашингтонський політолог Андрій Піонтковський заявив в програмі «Студія Захід» з Антоном Борковським, зазначають Патріоти України.

«З найпомітнішою фігурою, паном Коломойським, (новий американський уряд) розмовлятиме мовою оголошення в міжнародний розшук та екстрадиції до Сполучених Штатів», – зазначив експерт.

На думку Піонтковського, на території США на Коломойського чекає «довічне ув’язнення за вчинені ним економічні злочини».

"Лінія фронту майже не рухається": Шанси України витіснити Росію виглядають все більш примарними, - WSJ

четвер, 18 квітень 2024, 9:59

Війна в Україні наразі переживає критичний момент. Як пише The Wall Street Journal, стратегія Володимира Путіна, направлена на те, щоб пересилити підтримку України зі сторони Заходу, виявилася довговічною, і найближчі місяці можуть рішуче змінити хід в...

"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

четвер, 18 квітень 2024, 9:57

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton...