Хіти тижня. Що на це скаже Зе? Міністр оборони визнав втрату ЗСУ позицій на Донбасі

Під час протистояння на Донбасі 18 лютого деякі українські позиції були захопленіта залишаються під контролем бойовиків Про це заявив міністр оборони України Андрій Загороднюк, а також народний депутат фракції "Європейська Солідарність" Михайло Забродський, трансляцію вів "Прямий", передають Патріоти України.

"На засіданні комітету (з питань національної безпеки, оборони та розвідки - ред.) було підтверджено, що, дійсно, українські позиції були захоплені. Таким чином спростували попередню заяву керівництва Генштабу і Міністерства оборони", - сказав Забродський.

Міністр оборони Андрій Загороднюк також підтвердив захоплення бойовиками опорного пункту українських військ. "За нашою інформацією наші військові тимчасово залишили деякі позиції, але взагалі наші позиції залишились незмінними. Цей опорний пункт був попереду всіх наших позицій", - зазначив Загороднюк. Він додав, що на місці подій наразі перебуває начальник Генерального штабу.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...