Хіти тижня. Що зробить Ердоган? Війська Асада порушили перемир'я і пішли в наступ в Ідлібі

Ескалація в Сирії почалася пізно увечері в суботу, 7 березня.

Повного припинення вогню, про яке домовилися Москва і Анкара, в сирійському Ідлібі досягти все ще не вдалося. Сирійська арабська армія (САА) Башара Асада раптово пішла в наступ на півдні провінції. Про це повідомив Telegram-канал "Український Діалог", передають Патріоти України.

Ескалація в Сирії почалася пізно увечері в суботу, 7 березня. Війська Асада за підтримки найманців Росії захопили два населених пункти - аль-Буреййдж і Маарет Мухус, які знаходяться між Кансафрой і Кафр-Набіль.

Однак на нових позиціях САА втриматися не змогла. Вже вранці 8 березня з'явилася інформація, що війська Асада вже відступили назад.

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...

Очільник Міноборони США звернувся з пропозицією до країн, які мають Patriot

вівторок, 30 квітень 2024, 22:02

Міністр оборони Сполучених Штатів Ллойд Остін звертався до партнерів США із закликом передавати системи протиповітряної оборони Patriot Україні. Про це він розповів, виступаючи на засіданні Комітету збройних сил Палати представників, передають Патріоти...