Хіти тижня. Щорічна пресконференція Х*йла: "Путін відповів фактично "так"... це виступ Гітлера за декілька днів до нападу на Польщу", - Піонтковський про наказ стріляти в українців

Володимир Путін провів 23 грудня масштабну пресконференцію, під час якої підбивав підсумки. Історичний виступ глави Кремля схожий на "ремейк" промови Адольфа Гітлера, зазначають Патріоти України.

Таку думку в ефірі 24 каналу висловив російський публіцист та політолог Андрій Піонтковський. За його словами, мовиться про виступ Гітлера за декілька днів до нападу на Польщу.

Піонтковський: Путін упевнений у безкарності

На думку російського публіциста, Путіна привела в надзвичайно збуджений ейфорійний стан невиразна реакція Заходу. Насамперед позиція американської адміністрації на ультиматум.

Йому (Путіну – ред.) поставили пряме запитання: "Ви готові наказати стріляти в українців?" Він відповів фактично "так", – зазначив Піонтковський.

Він відзначив, що у відповідь на це президент країни-агресорки довго пояснював, чому стрілятиме. Мовляв, це українці використовують зброю на лінії розмежування.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...