Хіти тижня. Щось пішло не так: Москва розкрила інтригу щодо зустрічі Путіна із Зеленським у Єрусалимі

Зустріч голів двох держав не відбулася. Про це заявив прессекретар Дмитро Пєсков попередньо зазначивши, що президент України Володимир Зеленський скасував візит на Всесвітній форум пам’яті Голокосту, на якому був присутній президент РФ Володимир Путін, повідомляють Патріоти України.

У відповідь на питання, чи відбулася хоча б коротка зустріч лідерів двох країн в Єрусалимі, Пєсков відповів: "Ні, не було. Зеленський, на жаль, скасував свій приїзд на форум пам'яті жертв Холокосту".

Нагадаємо, помічник президента Росії Юрій Ушаков 22 cічня заявив, що Зеленський просив про зустріч із Путіним у Ізраїлі – але з урахуванням графіка візиту тривалі двосторонні зустрічі неможливі. Водночас у той же день Зеленський сказав, що не виключає зустрічі з Путіним в Ізраїлі, щоб обговорити обмін полоненими.

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...