Хіти тижня. Щось у Кремлі здохло: Сенатор Путіна зробив неочікувану заяву з приводу виборів в Україні

Москва, можливо, й не готова перейти до наступної стадії загострення. Цікаво, скільки "сала за шкіру" залив Держдеп США і скільки благальних сліз пролили друзі з ЄС?

Костянтин Косачєв. Фото: Фейсбук.

Голова Комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Костянтин Косачєв не виключає невизнання результатів президентських виборів в Україні. Про це він повідомив у Facebook, передають Патріоти України.

Косачев не виключає невизнання Росією підсумків виборів в Україні. Разом з тим, парламентарій підкреслив, що ще рано давати прогнози на результат другого туру виборів президента в Україні, оскільки відрив між другим і третім місцями невеликий.

На думку Косачєва, що нібито «рекордно низька явка» виборців є «дзеркалом соціальної апатії виборців, оскільки немає віри в чесність виборів, це раз, і чітких, що реально змагаються один з одним альтернатив не з’явилося, це два».

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...