Хіти тижня. Щось задумали: В окупованому Севастополі продовжують збирати в щільній локації захоплені кораблі ВМС України

Загалом у 2014-у році Росія захопила 51 військовий корабель та допоміжні судна ВМС ЗС України. Частина з них була повернута Україні впродовж перших двох місяців, згодом цей процес було зупинено.

В окупованому Севастополі продовжують збирати в бухті Інженерна захоплені у 2014-у році кораблі ВМС ЗС України, передають Патріоти України з посиланням на Український мілітарний портал.

12 березня 2020 року у бухту перемістили середній розвідувальний корабель “Славутич” проекту 12884, потім до нього було поставлено великий десантний корабель “Костянтин Ольшанський” проекту 775.

13 березня до 9-го причалу в бухті Інженерна поставлено нафтозбиральне судно МУС-482, гідрографічний катер “Сквира” (U635) та протидиверсійний катер “Феодосія” (U240).

Відповідні фото були оприлюднені телеграм каналом Морской | Флот:

нафтозбиральне судно МУС-482, гідрографічний катер "Сквира" (U635) та протидиверсійний катер "Феодосія" (U240)

Про причини переміщення захоплений українських військових кораблів наразі нічого не відомо.

Всі ці кораблі були захоплені впродовж лютого-березня 2014 року російськими військами в ході окупації Кримського півострова.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...