Хіти тижня. "Шеф дрюкає... Поїхав у Київ налагоджувати взаємодію з Зе": Нардеп від БПП "спалився" в Раді зі своїм телефоном

Журналісти показали телефонне листування нардепа з фракції БПП Дмитра Лубинця про рішення суду щодо виїмки архівних документів дільничних виборчих комісій Волновахи і Костянтинівки (Донецька область).

Дмитро Лубинець

Відповідні фото були зроблені кореспондентом Цензор.НЕТ 17 травня на засіданні Верховної Ради України, передають Патріоти України.

Уточнюється, що повідомлення Лубинець отримав від користувача "КС Вервейко Іван Дмитрович". Він зазначений на офіційному сайті нардепа як член його команди в Волновасі – "Спеціаліст з економіки підприємства".

В обов'язки останнього, зокрема, входить "виконання доручень народного депутата України у зв'язках з органами влади всіх рівнів Волноваського району, правоохоронними органами та ЗСУ".

Далі наводимо повідомлення без змін:

"Мохов, c*ка, виніс три ухвали по виїмці документів двк [дільнича виборча комісія] з архіву Києва Волновахи та Констянтинівки. Шевченко каже будуть робити виїмку, бо його шеф дрюкає. Я закинув йому, що поїхав у Київ налагоджувати взаємодію з Зе".

Відзначимо, що Дмитро Лубинець обраний у Раду по округу №60 у Донецькій області з центром у Волновасі.


Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...